Keratin nedir nasıl kullanılır - Keratin Yağı

Saçın tüm katmanlarına etki ederek saçı besler ve saçlarda çok yönlü bakım gerçekleştirir. Keratin Yağı özellikle yıpranmış, kuru, mat ve sert saçları daha güzel bir görünüme kavuşturmak için yardımcıdır. Saça ışıltı, parlaklık ve yumuşaklık kazandırır. Elektriklenen, kabaran, zor taranan, zor şekil alan saçları kontrol altına almak için keratin maskesi ile beraber kullanabilirsiniz ve etkisini daha da arttırabilirsiniz. Böylece saçların daha canlı ve bakımlı görünmesini sağlar.  İçeriğinde organik sertifikalı tam doğal yağlar ile çok zengin bir formüle sahiptir. 

Dökülme ve yavaş uzama sorunlarında Keratin Dip Bakım Yağı ürünümüzü kullanabilirsiniz.


KERATİN YAĞI NEDİR?
Öncelikle yıpranmış saçların cankurtaranı olan keratin, onarıcı özelliğe sahip bir proteindir. Bu keratin proteini, yıpranmış, sert, kuru ve mat saçların onarılmasında kullanıldığı gibi, saçların doğal nem dengesini korumak için de keratin yağı kullanılır. Ayrıca saç boyama, düzleştirme fön gibi çeşitli işlemler nedeni ile yıpranmış, kurumuş, mat ve sert saçların daha yumuşak ve ipeksi, parlak ve canlı olmasına da yardımcı olur.
Saçlar yıpranmaya başladığında taranmaz ve kabarık sağlıksız bir görünüm alır. İşte bu gibi durumlar ortaya çıktığında saçların gerçekten güçlü bir bakıma ihtiyaç duyduğun ortaya çıkar. Çünkü bu sorunlar giderilmediğinde bir süre sonra saçlarda incelerek, kırılarak ve koparrak dökülme sorunları baş göstermeye başlayacak böylece saçlar tamamen cansız bir görüntü verecek. Böyle bir durum ile kimse karşılaşmak istemeyecektir. İşte bu noktada ise son yıllarda hemen hemen pek çok kadının tercih ettiği  Liquid Keratin Yağı ortaya çıkıyor. 

Keratin Yağı Ne İşe Yarar?
Nano teknoloji ile üretildiği için oldukça küçük parçalara ayrılan ''Keratin Yağı'' saça derinlemesine nüfuz eder. Bu sayede saçın her bir yıpranmış noktasına kolay bir biçimde ulaşması sağlanır. Tüm bu işlemler yıpranan bölgelerin hızlı bir biçimde eski gücüne kavuşmasını tetikler. Böylece Keratin Yağı ile, ortaya güçlenmiş ve eski esnek yapısına dönmüş bir saç yapısı çıkar. Ayrıca keratin yağının düzenli kullanımı sayesinde, saçal dış etkenlere ve işlemlere karşı nem yapısı sayesinde dayanıklı olacağından saçı koruma altına alır, zararları absorbe eder.
Keratin Yağı’nda normal saç bakım yağlarının çok çok üzerinde bir protein, vitamin ve mineraller bulunuyor. Bu da saçların rahat bir biçimde yapılanmasını sağlıyor. Ayrıca bu Keratin Yağı su geçirmez özelliği sayesinde saçı çok daha uzun süreli koruma altına alıyor. Bu ürünler tamamen doğal olduğu için yan etki yapmıyor, güvenle kullanabilmenizi ve sağlıklı saçlara kavuşmanızı sağlıyor
* Dökülme ve yavaş uzama sorunlarında çözüm için, saç dip'lerine 3 günde bir uygulanan Keratin Dip Bakım Yağı ürünümüzü kullanmanız gerekmektedir. Fiziksel saç aşınmaları ve yıpranmalar geçiren saç için, Hidrolize Keratin içeren doğal keratin serumunu tavsie ederiz. Keratin Yağı fiyat konusunda ucuz ve etkisiz ürünlerden kaçınmanızı tavsiye ederiz.

Keratin Yağı Nasıl Kullanılır: 
  1. Formül içeriğininin size sağladığı en önemli fayda ıslak ya da kuru saça ağırlaşma yapmadan rahat kullanım sağlamasıdır.
  2. Daha etkili ve hızlı bir sonuç görebilmek adına ilk olarak saçlarınızı Liquid Keratin Şampuan ile yıkayın. 
  3. Kuru veya nemli saç uçlarına ve boylarına eşit miktarda bolca sürüp 2-10 saat bekletin ve şampuanla yıkayın.
  4. Haftada 1-2 defa tekrar edilmesi tavsiye edilir.
  5. İstenildiğinde durulanmayan saç bakım yağı tarzında, önce avucunuzda 5-10 damla yağı dağıtarak, kuru veya nemli saç uçlarına ve saç boylarına eşit şekilde dağıtarak çok hafifçe sürerek kullanabilirsiniz. Bu uygulamada saçı yıkamanız gerekmediği gibi saçınızda herhangi bir ağırlaştırma da söz konusu olmayacaktır. 
  6. Saç onarımı için Liquid Keratin 3'lü Serum Setiniz varsa, önce serumları bitirin. Serumların tamamı bittikten sonra Keratin yağını kullanın. Keratin Yağını önce kullanmanız durumunda, saçta kalan yağlar keratinlerin tutunmasına engel olacağından serumların etkisi azaltabilir. 

İÇERİKLER: Keratin Yağı, Argan Yağı, Mersin Yağı, Okaliptus Yağı, Sedir Ağacı Yağı, Avakado yağı, Jojoba Yağı, Kayısı Yağı,  H. Cevizi Yağı,  Hint Yağı.
Not: Ürün içerisinde yer alan ürünlerin tamamı 1. sınıf katkısız saf yüksek kaliteli yağlardan oluşmaktadır. 
Keratin Yağ Kullanımı ve diğer konularda 05372638050 den bilgi alabilirsiniz. Unutmayın ki, profesyonel ve uzman kişiler yardımı saçınızın daha kolay ve hızlı bir çözüme kavuşmasında önemlş rol alacaktır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Keratin nedir nasıl kullanılır - Keratin Sprey

Keratin nedir nasıl kullanılır - Keratin Şampuanı