Keratin nedir nasıl kullanılır - Keratin Sprey

Saf Keratin 3'lü Serum Setimiz ile birebir aynı içerik ve etkiye sahiptir. Sprey şeklinde saça püskürterek çok kolay bir şekilde uygulanır ve hızla saça kaynar. Ve hemen etkisini gösterir. . Boya, renk açma, düzleştirme, perma, fön, pres, maşa gibi uygulamalardan dolayı oluşan saçlardaki yıpranma, yanma, kuruma, kırılma, koparak dökülme ve yavaş uzama gibi saç problemlerini rafa kaldıracak olan ''Keratin Sprey'' sayesinde hayal ettiğiniz saçlara kavuşmak artık zor değil.


Kullanım  bakımından sizlere kolaylık sağlayan sprey formundaki keratin proteinimiz yıpranmış, onarımı güç olan saçlara yeni bir form ve sağlık kazandırıyor. Saç Kurtarma konusunda uzman bir ürün. Özellikle boyadan yıpranmış ve yanmış, kırık saçları onarmada çok etkilidir. Düzenli ve doğru kullanımda saçta kalıcı etkiye sahiptir. Suda, şampuanda, deniz ve havuzda ve saçı boyamada etkisini asla kaybetmez. Garantili bir üründür.
Faydaları;
1- Saç kırıklarını ve  saçtaki yıpranmayı anında onarır. Saçları yeniden yapılandırır.
2- Saçtaki pütürlüğü gidererek, pürüzsüz hale getirir ve saçları parlatır.
3- Saçların kolay taranmasına yardımcı olur.
4- İncelmiş, zayıf saçların kalın telli ve daha hacimli olmasına yardımcı olur.
5- Saçlarda matlığı gidererek, belirgin bir parlaklık ve ipeksi bir görünüm sağlar.
6- Kimyasal ve sıcak  işlemlerden yıpranarak hassaslaşmış, zayıflamış, incelmiş saçları koruma altına alır.
7- Kırılarak kopan, dökülen saçların olarak önüne geçer.
8- Saçların hızla uzamasına en az %70 oranında katkı sağlar.
Keratin Sprey Kullanımı Nasıl Olmalıdır ?
1- Saçınızı iki defa sıcak suyla  (daha etkili sonuç almak için Liquid Keratin Şampuan)  şampuanla yıkayın ve havluyla tamamen kurutun. (Saçınızın hafif nemli kalması zarar vermez.)
2- Keratin Spreyini istenilen yıpranmış bölgelere püskürterek elinizle masaj yapın ve saçı ıslatacak kadar yedirin.
3- Saçta en az 5 saat ya da sabaha kadar kendi kendine tam kuruyuncaya kadar bekletin.
4- Sadece ılık suyla durulayın.
5- Daha etkili ve kalıcı sonuçlar için mümkünse Liquid Keratin Maskesini mutlaka kullanın ve 10-15 dk saçta bekletin. Sonra ılık suyla durulayın. 
Önemli: Bu işlemi 4 günde 1 tekrar edin, tedavi bittikten sonra tekrar kullanmanıza gerek kalmayacak kadar kalıcıdır. Ancak daha sonra saça yıpratıcı işlemler yapılırsa tekrar kullanılması gerekir. Saçlarına sık sık boyama renk açma düzleştirme fön  gibi işlemler yapan kullanıcılar için, saçın doğal sağlıklı halini dengede tutabilmek adına belli aralıklarla saça saf katkısız keratin yüklenmesi tavsiye edilir. Ya da saçı besleyici ve koruyucu özelliklere sahip yumuşaklık ve parlaklık veren keratin yağının zaman zaman uygulanması ve Çilekli Keratin Nem ve Fön Sütü kullanılması çok faydalı olur.  Özellikle Çilekli fön sütü saçınızı yüksek ısılı işlemlere karşı koruması için ek olarak kullanılması tavsiye edilir.
LIQUID KERATIN ÜRÜNLERİ  vaat ettiği tüm amaçlarında doğru kullanıldığında garantili olumlu sonuç verir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Keratin nedir nasıl kullanılır - Keratin Yağı

Keratin nedir nasıl kullanılır - Keratin Şampuanı