Keratin nedir nasıl kullanılır - Keratin Serum Seti

Türkiye'nin ''Türk Patent ve Marka Kurumu'' tarafından koruma altına alınan ilk ve tek Doğal Keratin Yükleme Setidir. 

İDDİASI: Yanan, yıpranan, kırılan, çabuk kopan, incelen, zor taranan, kuru, mat ve sert saçları onaran çok güçlü bir etkiye sahiptir. Saçları acil kurtarma seansları ile eski formuna döndürür. 

 Liquid Keratin Saf Serum Seti Size Ne Sağlar ?
  • Saç boyama, röfle, düzleştirme, perma ve açıcı işlemler sırasında oluşan yanmayı ve deformeyi önler ve onarır.
  • İçerisinde yer alan saf katkısız keratin ve PPM özelliği ile saç moleküllerini besler.
  • Yıpranan saçları onarır. Pürüzsüz hale getirip parlatır ve kolay taranmasını sağlar.
  • Saçların daha güçlü olmasını ve esneklik kazanmasını sağlayarak dökülmesini ve kolay kopmasını engeller..
  • Saçlarınıza en doğal, en kalıcı ve en kaliteli "keratin saç botoksunu'' yaparak tüm işlemlere rağmen güçlü ve sağlıklı bir saç formu kazanmış olursunuz.  

Evde Keratin Bakımı Nasıl Yapılır ? 
  1. Saçlarınızda daha etkili bir sonuç görebilmek için saçınızı organik  Liquid Keratin Şampuanla ve sıcak suyla 2 defa yıkayın ve havluyla kurutun. Saçlarınızın çok az nemli veya tam kuru olması ürün etkinliğini etkilemez .
  2. Daha sonra keratinlerden saçınıza yetecek miktarını elinizle veya bir fırça ile ya da sprey bir şişeye koyarak saça sürün ve elinizle yedirin. Saçınız kısa ise artan miktarını saklayıp daha sonraki keratin yüklemesinde kullanabilirsiniz. Saç diplerinize özellikle sürmenize gerek yok. 
  3. Saçınızı sarmadan açık bir şekilde kuruyana kadar en az 5-10 saat ya da sabaha kadar bekletin. (Bekleme esnasında saçınız biraz sertleşebilir, bunun sebebi keratin proteinin saçınıza bir kemik gibi kaynamasıdır. Bu sertleşme durulayıp maske kullanınca yerini ipeksi saçlara bırakacaktır). 
  4. Saçlarınızı ılık su ile durulayın. Fazla suyu alınmış nemli olan saça, mümkünse Liquid Keratin Maske uygulayın. 10-15 dakika sonra durulayın.
  5. Daha etkili sonuç almak adına Liquid Keratin Saç Kremi’ni nemli saçınıza kullanın.  Durulama yapmayın ve İşlemi tamamlayın. Liquid Keratin saç kremi saçınızda ağırlık yapmaz.
  6. Uygulamayı 3 günde bir tekrar edin. Keratin yükleme işlemi için en iyi zaman aralığı 3 günde birdir. Saçlarınız her seansta adım adım toparlaynacaktır. 
  7. Aşırı yıpranmış veya yanmış saçlarda sabırlı olmalısınız ve ihtiyaç halinde 2. kutu ile ek seans yapıp üç günde bir uygulamaya ara vermeden devam etmelisiniz. Kaç seans uygulama yapacağınız saçınızın yıpranma ve yanma durumuna bağlıdır.
  8. Kuaförlerde (veya evdeki çabuk uygulamalarda) keratinler saçlara yüklendikten sonra, ılık veya soğuk fönle 5-10 dakikada bir rüzgar yaparak 40-50 dakikada hızlı kurutma sağlanabilir ve ürün etkisini kaybetmez. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Keratin nedir nasıl kullanılır - Keratin Sprey

Keratin nedir nasıl kullanılır - Keratin Yağı

Keratin nedir nasıl kullanılır - Keratin Şampuanı