Keratin nedir nasıl kullanılır - Keratin Şampuanı

KERATİN ŞAMPUANI:

Türkiye'nin ilk Organik Sertifikalı Doğal Keratin Şampuanıdır. Erkek ve kadınlarda Yoğun dökülen ve yavaş uzayan saçlarda etkilidir. Saçları köklerden etki ederek besler. Keratin Şampuanı saç derisindeki yağlanma kepek kaşıntı sorunları için çözüm sunar. Kuru, mat ve cansız saçlarda, yumuşama, parlaklık ve nem dengesi sağlar. Formülünde yer alan Keratin Proteini ve At Kuyruğu bitkisi sayesinde ve ayrıca K vitamini, Flavanoid ve özellikle Slicalar, saç foliküllerini beslemede, saç derisini canlandırmada önemli katkı sağlarlar. 
LIQUID KERATIN ŞAMPUANI FARKI NEDİR?
  • Paraben, Slikon, Sülfat, Tuz, Silikon, Petrokimya, SLS, SLES, GMO, DEA, MEA, PEG vs gibi sentetik ve zararlı kimyasallar İ Ç E R M E Z.
  • Organik içerikli bir ''keratin şampuanı'' olup, zayıf ve cansız saçları besleyici özelliklere sahiptir .
  • İçerisindeki doğal yağlar sayesinde saçı besleyerek güçlendirir, hızla nemlendirir ve dış etkenlerden korur.
  • Organik içerikli özler sayesinde bir bebe şampuanından daha yumuşak ve daha güvenli formüle sahiptir. 
  • Lipozom(*) teknolojisiyle üretildği için içeriğinde bulunan faydalı özler diğer şampuanlara göre daha çok verim sağlar.
  • İçeriğindeki bitkisel yağların hücre dostu, eşsiz bir antioksidan özelliği vardır. Bu özelliği sayesinde saç köklerinde yaşlanma karşıtı etki gösterir, dökülme riskini azaltır.
  • Yenilenmiş formülü ile, saf ve doğal esansiyel yağlar ile içeriği daha çok zenginleştirilmiştir.
  • Saç diplerinde oluşan kaşıntı, sivilce, kepek ve kuruluk gibi sorunlar,  düzenli kullanımda azalarak yok olur.
  • Saç diplerindeki yağ oranını, içerisinde bulunan özler sayesinde dengede tutar, aşırı yağlanmayı önler.
LİPOZOM TEKNOLOJI: Formülde bulunan faydalı aktif maddeleri, derinin alt tabakalarına taşıyan bir asansör görevi yapar. Lipozom olmadan hazırlanan formüllerde faydalı aktifler, saçın alt kısmına ulaşamazken, Lipozom olduğunda, taşıyıcı bir mekanizma gibi, kolaylıkla derinin altına kadar ulaşırlar.
Keratin Şampuanı Kullanımı:
  1. Saçınızı 2 dafa keratin şampuan ile yıkayın. İlk yıkamada Islak saça masaj yaparak uygulayın 1 dakika bekletin ve durulayın.
  2.  İkinci yıkamada 2 dakika kadar bekletin ve ılık suyla durulayın.
  3. Saçınızdaki fazla suyu elinizle masaj yapıp akıtın. Havluyla kurutun. 
  4.  Zor taranan ve sert saçlarda Liquid Keratin Saç Kremi ile birlikte kullanınız. Sentetik ve kimyasal içemediği için saç kremi ile takviye yapmanızı tavsiye ederiz.
  5. ''Keratin Şampuan'' erkek ve kadınlar için günlük ve sık kullanıma uygundur.
  6. Yoğun dökülme ve ciddi yavaş uzama sorunlarında Keratin Dip Bakım Yağı ile birlikte set halinde kullanmanızı önemle tavsiye ederiz.
  7. Çok işlem görmüş çok yıpranmış ve kırık saç onarımında ise, Keratin Serum ile saçınıza önce mutlaka saf keratin yüklemesi yaparak saçınızı hızla tamir etmenizi öneririz.
Keratinli şampuan kullananlar, özellikle fiyatları ve en iyi markaları araştırdıktan sonra Likid Keratin Şampuanında fayda gördükten sonra olumlu yorumları yaparak sürekli  kullanıyorlar. Bu da aradaki farkı anlamaya  yeterli oluyor.
*Organic Certified  **Approved for Organic Cosmetic     AP :Anatollian Plant
İçeriği: Aqua, Rosa Damascena (Rose) Flower Distillate*, Myrtus communis*, Thymus vulgaris*, Ammonium Laurylsulfate** , Cocamidopropyl Betaine** , Decyl Glucoside** ,Hydrolyzed Keratine, Glycerin, Aqua, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Hydrolyzed Rice Protein, Hyaluronicacid*, Benzylalcohol (And) Dehydroaceticacid, Equisetum Arvense Extract(AP), Quercus Infectoria Fruit Nuts(AP), Sodium Benzoate, Xanthan Gum,Citric Acid Anhydrous*, Perfume.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Keratin nedir nasıl kullanılır - Keratin Sprey

Keratin nedir nasıl kullanılır - Keratin Yağı