Keratin nedir nasıl kullanılır - Saf Keratin Serum

Keratin 3'lü Serum Seti ile aynı üründür. Merak edip test etmek isteyen siz değerli kullanıcılarımız için tekli olarak satılmaktadır. Renklendirme, röfle, perma veya düzleştirme gibi işlemlerden zarar gören saçı yeniden yapılandırır. Yanan, yıpranan, kırılan, mat, kuru ve sert saçları onaran, zor taranan saçları pürüzsüzleştirip onaran çok güçlü bir etkiye sahiptir.

Liquid Keratin 3'lü Serum Seti ile aynı üründür. Siz değerli kullanıcılarımızın merak etmesi ve test etme isteğini karşılamak adına saf keratin serumlarımızı tekli olarak da satışa sunduk. Saf Keratin Serumu, renklendirme, röfle, perma veya düzleştirme gibi işlemlerden zarar gören saçı yeniden yapılandırır. Yanan, yıpranan, kırılan, mat, kuru ve sert saçları onaran, zor taranan saçları pürüzsüzleştiren çok güçlü bir etkiye sahiptir.  
Saf keratin serum, içeriğindeki proteinler yardımıyla saçın hasarlı olan en derin noktalarına nüfuz ederek, kemik gibi kaynar.  Saçın öz yapısıyla hemen uyum sağlar. Saç pullarındaki deformeyi anında izole eder. Saçı yeniden doğal sağlığına kavuşturur. Kimyasal ve sentetik maddeler içermeyen saf katkısız keratin içerdiğinden dolayı, hamileler ve çocuklar da rahatlıkla kullanabilirler. Cilde ve vücuda yan etki yapmaz.  Yıkandığında saçtaki etkisini asla kaybetmez. 
  • Isı veren  işlemlerden aşınan saç yüzeyindeki  Protein-Lipid bariyerini pürüzsüzleştirir. Saçları parlak gösterir ve taramayı kolaylaştırır.
  • Nem oranını yükseltir, esneklik kazandırır ve kopmaları önler.
  • Saçtaki canlılığı, ışıltıyı arttırır.
  • Sülfat, klor, tuz, toz, güneş ve radyasyon gibi zararlı tüm dış etkenlerden korur.
  • Sıcak fön ve kimyasal işlemlere karşı saçın direncini yükseltir.
  • Çabuk kırılan saçlardaki koparak dökülmeleri önler.
  • İnce telli saçlara hacim kazandırır. İncelmesine engel olur. 
  • Boya ve röflenin saçı yıpratmasına izin vermez, var olan yıpranmayı anında onarır.
  • Likid keratin serum sayesinde saçınıza en doğal ve en etkili ''keratin saç botoksu'' faydasını maksimum seviyede görürsünüz. 
Saf Keratin Serum Kullanımı :
  1. Liquid Keratin Şampuanla ve sıcak suyla saçınızı 2 defa yıkayın.
  2. Saçınızı 2. yıkamada 3 dakika bekletin ve durulayın. (Saç kremi, maske  kullanmayın.)
  3. Havlu ile saçınızı iyice kurutun. Seyrek dişli tarakla hafifçe tarayın. Saçınız hafif nemli ya da kuru da olabilir.
  4. Liquid Keratin Serum'u temiz bir kaba boşaltın.
  5. Özellikle yıpranmış bölgelere (saç dipleri hariç) parmaklarınızla veya fırça yardımı ile masaj yaparak saça yedirin. (Sprey şişe içine katarak da kullanabilirsiniz.)
  6. Saçınızı açık olarak 5-10 saat bekletin. Daha uzun süre beklemesinde zarar olmaz. (Ilık fönle ara sıra kurutarak süreyi 60 dakikaya kadar düşürebilirsiniz.)
  7. Ilık su ile durulayın. Daha etkili sonuç almak adına varsa  Liquid Keratin Maske kullanın ve 10 dk sonra durulayın. Saçlarınızın henüz ilk uygulamada nasıl güçlendiğini ve parlak bir görünüm aldığını göreceksiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Keratin nedir nasıl kullanılır - Keratin Sprey

Keratin nedir nasıl kullanılır - Keratin Yağı

Keratin nedir nasıl kullanılır - Keratin Şampuanı